Anbefalinger

Tina Magling: “Christopher Trung har social forståelse for alle”

Udgivet den
Bemærk: Dette indlæg er udgivet før den 20. november 2021, hvilket er før hvor Christopher Trung endeligt besluttede at træde ind i Det Konservative Folkeparti fra Venstre af.


Skrevet af Tina Magling, borger i Korsør og mor til to

“At have lært Christopher at kende, har åbnet mine øjne til en verden af empati og individuel forståelse. Christopher er virkelig en ung mand med lysten til at hjælpe alle på sin vej, og med hans kendskab til det socialpædagogiske, har jeg tit spurgt ham til råds. Når man som jeg er mor til en ung med særlige behov, har jeg tit følt mig hægtet bagud i en verden af paragraffer, men Christopher har altid været utrolig sød og hjælpsom, og undersøgt tingene for mig, hvilket jeg ikke kan takke ham nok for.

Christopher stiller altid velvilligt op til diverse arrangementer, og jeg har på fornemmelsen, at hans døgn har mere end 24 timer, for hvordan kan han ellers nå alt, hvad han gør? Christopher er meget politisk interesseret og sidder i byrådet for Det Konservative Folkeparti, men ikke en eneste gang har jeg hørt ham tale ondt om modparten i Byrådet, tvært imod synes jeg at det skinner igennem, at han har stor respekt for alle sine kolleger, også dem, som han er politisk uenig med. Det kunne mange andre lære noget af.

Christopher er en ung mand med gejst, energi og individuel – og social forståelse for alle. Tak fordi du hører til Slagelse Kommune, Christopher.”