Budget 2020-2023 i Slagelse Kommune

Hvad skal det kommende budget
i Slagelse Kommune indeholde?

Hvad synes du vi skal vælge til i fremtidens budget for Slagelse Kommune, og hvad skal vi vælge fra? Alle kommuner skal hvert år udarbejde et budget, heriblandt Slagelse Kommune. I budgettet skal der stå hvilke udgifter kommunen forventer at have i budgetåret, samt hvordan disse så skal finansieres.


Alle input er velkomne, og jeg håber at du vil byde ind med dit indspark - som jeg vil glæde mig til at læse.


Udfyld formularen nedenfor og tryk på "Send"

PS: Hvis du skulle komme til at lukke denne side ned før du har sendt dit input afsted, så bare rolig: Computeren gemmer det du har skrevet i tekstboksen ovenfor, og henter det frem igen når du kommer tilbage til denne side.
Dette lette spørgsmål stilles for at undgå at spamrobotter misbruger denne formular.
Ofte stillede spørgsmål

Hvem er du?

Mit navn er Christopher Trung, og jeg er medlem af Slagelse Byråd for Venstre. Som byrådsmedlem skal jeg være med til at tage stilling til budgettet, sammen med mine 30 byrådskolleger. Jeg kan ikke love hverken til eller fra, men jeg vil gerne have dit input til hvad du synes at byrådet skal prioritere i fremtidens budget, samt hvad du synes byrådet skal vælge fra - og selvfølgelig også hvorfor. 🙂

Hvad kunne mit input eksempelvis være?

Det kan være lige hvad du har på hjertet.

Hvordan ser et kommunalt budget ud?

Det er en meget kompliceret process at lægge et kommunalt budget. Du kan se et eksempel på et budget for Slagelse Kommune, lagt for perioden 2018-2023 tilbage i år 2017.

Klik her for at se eksemplet

Kan jeg give mit input mundtligt?

Ja, det kan du godt.
Du kan fange mig via telefon på 21 40 80 28.