Christopher Trung fra Slagelse Byråd og Venstre i Slagelse

Christopher Trung

Mit navn er Christopher Trung Paulsen, og jeg 27 år. Jeg er opvokset i Slagelse. Til daglig arbejder jeg som softwareudvikler i eSmiley A/S. Jeg er kærester med Laura, der læser til SOSU-assistent, og vi bor i Slagelse.

En stor del af min fritid bruges på frivilligt arbejde i det lokale foreningsliv, hvor jeg drives af at gøre en forskel for lokale børn, unge og voksne, der har det svært. Jeg er blandt andet tidligere formand for Slagelse Ungeråd, og er tidligere modtager af Lions Club Lederpris 2017.

Mine mål

Ungevenlig kommune

Slagelse Kommune skal være en mere ungevenlig kommune, hvor der er plads til at man som studerende både kan bo, arbejde og leve her. Vi skal have flere studieboliger, og så skal vi sætte gang i væksten for at der kan skabes flere jobs - og dermed også flere studiejobs.

Alle børn og unge skal opleve at nogen tror på dem, og at de er noget særligt for nogen. Og ingen børn eller unge skal savne positivt fællesskab.

Bedre forhold for mennesker med fysiske eller psykiske handicap

Jeg stiller op for Venstre, fordi jeg også ønsker at der er et liberalt modstykke på handicap- og socialområdet, som kan bryde med de mange fordomme om hvad mennesker med handicap kan og ikke kan. Jeg stiller op for Venstre, fordi mit liberale hjerte banker for at bringe frihed og ordentlighed til mine medborgere, uanset hvem de er.

Alle unge skal blive til noget og nogen.

Derfor skal vi ikke langtidsparkere unge på offentlig forsørgelse, når de er raske eller med hjælp kan få det bedre. Vi skal tro på den enkeltes evne til at realisere sine drømme og sine mål, og vi skal turde investere i at gøre den enkelte borger uafhængig af støtte fra det offentlige, i stedet for at parkere borgeren på offentlig forsørgelse. Alt viser, at du faktisk ikke får det bedre af ikke at have noget at stå op til om morgenen - snarere omvendt.

Citeret fra Venstre i Slagelses hjemmeside:
"Byrådsmedlem Christopher Trung Paulsen er en af de førende fortalere for saglighed, frihed og ordentlighed, blandt de 31 medlemmer af Slagelse Byråd. Med et brag af en valgkamp frem mod valget i 2017, sprang han opstillingslisten for Venstre med hele 13 pladser på valgdagen, og rykkede direkte ind i byrådet som mandat nr. 15. Trods sin unge alder, har 25-årige Christopher alligevel mere end 5 års erhvervserfaring. Derudover har han mere end 4 års erfaring med lokal foreningsledelse i en af Danmarks største humanitære ungdomsorganisationer. Udover at være politiker og IT-udvikler, spiller Christopher en central frivillig lederrolle i flere humanitære projekter, der gennem frivillighed gør en stor forskel for udsatte børn, unge og voksne i Slagelse Kommune. En rolle og en indsats, som Christopher også har fået stor anerkendelse for, bl.a. som modtager af Lions Lederpris 2017."

- Venstre i Slagelses hjemmeside