Om Christopher Trung

Mit navn er Christopher Trung Paulsen, og jeg er medlem af Slagelse Byråd for Venstre.

Jeg er 25 år gammel, og arbejder til daglig som programmør i Vestamager. Jeg bor i Slagelse og er pendler, så hvis du tager toget mod København fra Slagelse om morgenen fra kl. 6:30 af, har vi nok set hinanden før. 🙂

Jeg har lidt den samme tilgang til politik som jeg har det med programmering: Man kan ikke gætte sig til svarene. I min bog vejer saglighed, ordentlighed og fakta tungere end følelser, gætterier og mavefornemmelser, i alt hvad jeg foretager mig.

Politisk sidder jeg i de udvalg der har med arbejdsmarkedsområdet og handicap- og psykiatriområdet at gøre, og jeg har særligt fokus på udsathed, hjemløshed og stofmisbrug blandt unge. Jeg er i særdeleshed aktiv i det frivillige foreningsliv, hvor jeg blandt andet har lederansvar i Ungdommens Røde Kors.

Ved siden af det politiske liv og foreningslivet, nyder jeg min sparsomme fritid med min søde kæreste Lærke, at fotografere og at spille klaver. Derudover er jeg begyndt at træne i fitness, selvom det ikke just er noget at prale af på nuværende tidspunkt. 😉

Citeret fra Venstre i Slagelses hjemmeside:

"Byrådsmedlem Christopher Trung Paulsen er en af de førende fortalere for saglighed, frihed og ordentlighed, blandt de 31 medlemmer af Slagelse Byråd. Med et brag af en valgkamp frem mod valget i 2017, sprang han opstillingslisten for Venstre med hele 13 pladser på valgdagen, og rykkede direkte ind i byrådet som mandat nr. 15. Trods sin unge alder, har 25-årige Christopher alligevel mere end 5 års erhvervserfaring. Derudover har han mere end 4 års erfaring med lokal foreningsledelse i en af Danmarks største humanitære ungdomsorganisationer. Udover at være politiker og IT-udvikler, spiller Christopher en central frivillig lederrolle i flere humanitære projekter, der gennem frivillighed gør en stor forskel for udsatte børn, unge og voksne i Slagelse Kommune. En rolle og en indsats, som Christopher også har fået stor anerkendelse for, bl.a. som modtager af Lions Lederpris 2017."

- Venstre i Slagelses hjemmeside