Baggrund i Venstre og Venstres Ungdom

Jeg meldte mig ind i Venstre og Venstres Ungdom tilbage i starten af år 2014. Senere blev jeg en del af webredaktionen i Venstres Ungdom, hvor jeg bestræd opgaven som webmaster for Venstres Ungdoms hjemmeside. Senere blev jeg udvalgt til det nationale Aktivitets- og Kampagneudvalg, AKU, hvor jeg bidrog til et markant løft af både aktivitetsniveauet og kvaliteten af de nationale spotkampagner. Jeg har for mange år siden været aktiv i en kort periode i Partiet Fokus.

Det der driver mig i politik, skyldes nok min opvækst. Jeg er vokset op med sætningen: "Hvor der er vilje, er der vej" - hvortil jeg altid er blevet mødt med troen på at jeg kan nå i mål med det jeg sætter mig for. Desværre er det langtfra alle børn og unge der oplever at blive mødt med den indstilling. Det er bekymrende, for alle har jo brug for at nogen tror på en. Jeg tror på at der i ethvert menneske er en trang til at tage ansvar for sit eget liv. Hvis mennesket så berøves det personlige ansvar, bliver det umyndiggjort, magtesløst og ansvarsløst. Og det er et kæmpe svigt. Det er kampen for at lave om på denne indstilling, som driver mig i politik.

Jeg sidder også i Venstres kredsbestyrelse i Slagelse-kredsen, hvor jeg støtter op om folketingskandidaten Morten Dahlin.

Bliv medlem af Venstre

Venstre og Venstres Ungdom har udviklet mig utrolig meget - ikke blot politisk, men mindst ligeså meget personligt. Jeg har fået venner for livet, værdifulde erfaringer og oplevelser jeg ikke havde været foruden. Sandt at sige: At melde mig ind i Venstre er den bedste beslutning jeg har truffet i mit liv.

Bliv medlem