CV: Erhvervserfaring og uddannelse

Erhvervserfaring

Jeg har arbejdet som softwareudvikler siden 2014. Under min uddannelse havde jeg desuden et job som kommunikationsmedarbejder på et botilbud i Slagelse for voksne med autisme, og ved siden af grundskolen havde jeg et job som servicemedarbejder i detailhandlen.

Jeg har selvfølgelig en LinkedIn profil, som du kan se ved at klikke her.

Ledelseserfaring

Jeg har mere end mere end 5 års ledelseserfaring i det frivillige foreningsliv, i Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. Her har jeg bl.a. startet et mødested for ensomme unge op i Slagelse. Jeg har været formand for Slagelse Kommunes ungeråd, og har siddet i ungerådet fra 2013 til 2017. Jeg har også siddet i den lokale bestyrelse af Venstres Ungdom, og har været en del af Venstres Ungdoms nationale kampagneudvalg, også kendt som Aktivitets- og Kampagneudvalget.
Som leder har jeg desuden modtaget Lions Lederepris 2017, for min indsats om at gøre en forskel for udsatte børn, unge og voksne i Slagelse Kommune.

Uddannelse

Jeg er uddannet på AspIT på Tietgenskolen i Odense. I grundskolen gik jeg på henholdsvis Dyrhs Skole, Freja Skolen og Rosenkilde Skole.