Holdning

Stem på Morten Dahlin fra Venstre

Udgivet den

Jeg støtter op om Morten Dahlin, der er Venstre i Slagelse Kommunes folketingskandidat.

Morten kæmper bl.a. for vores lokalområde, en stram og fornuftig udlændingepolitik, et stærkt sundhedsvæsen samt mere personlig og økonomisk frihed!

Du kan stemme personligt på Morten i følgende kommuner: Slagelse, Solrød, Roskilde, Greve, Næstved, Køge, Ringsted, Sorø, Faxe, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Lejre, Lolland, Odsherred, Stevns og Vordingborg.

I over 5 år har jeg været frivillig for Morten Dahlin, Venstres lokale folketingskandidat. Jeg har ikke tal på hvor mange politiske budskaber, flyers, vandflasker, klistermærker, brochurer, plakater, facebookopslag, tweets, balloner, bolcher og ballondyr jeg har delt ud for den mand. Men jeg ved at jeg gerne tager 5 år mere. Vestsjælland har brug for en ung liberal stemme i Folketinget. Sidste gang var Morten meget få stemmer fra at blive valgt ind, og jeg håber at du ligesom jeg vil stemme på ham til Folketinget.

Du kan læse mere om Morten Dahlin på hans hjemmeside, www.mortendahlin.dk, eller på hans facebookside.

Ønsker du ligesom jeg at Slagelse Kommune har et stærkt liberalt folketingsmedlem, der brænder for den liberale sag?
Så vil jeg anbefale dig at stemme på Morten Dahlin.