Holdning

Derfor skal du stemme til Folketingsvalget 2019

Udgivet den
Der er flere grunde til, du skal stemme. Din stemme, er din chance for at blive hørt.
 
Når du afgiver din stemme, peger du på den politiker, der skal varetage dine synspunkter. Politikeren bliver din repræsentant i Folketinget, såfremt vedkommende bliver valgt ind. Det samme gælder hvis du stemmer på et parti, hvortil partiet bliver din repræsentant i Folketinget. Du skal derfor stemme for at få indflydelse.

Valgdeltagelse giver stærkere mandat i Folketinget

Men du skal også stemme, fordi en høj valgdeltagelse betyder et større mandat til politikerne. Jo flere der stemmer, desto stærkere bliver deres grundlag for at handle. I Danmark er vi alle frie og lige i forhold til at afgive vores stemme ved et valg. Vi har alle en stemme, og vi bestemmer selv, hvem vi vil stemme på. På den måde bliver demokratiet et fælleskab og vores samfunds fundament. Vi tager hånd om begge ting, når vi stemmer.
 
Så stem hvis du har en mening om ældrepleje, landdistrikter, folkeskoler, byudvikling og 1000 andre ting, der direkte påvirker din hverdag.  
 

Det styrker fælleskabet og vores samfund.

Rigtig godt valg til alle.

 
– Christopher Trung, byrådsmedlem