Bemærk: Dette er en officiel mærkesag i Slagelse Kommune af byrådskandidat Christopher Trung fra Det Konservative Folkeparti.

Christopher Trung (C):

“Mindre bøvl med kommunen, tak!”

Bureaukrati stjæler vigtig tid fra børnene - det skal stoppes.

“Bøvlede regler og bureaukrati fylder for meget i kommunen. Det skaber et skævt forhold mellem den tid som vores medarbejdere brugere på borgerne, og den tid der bruges på unødigt bureaukrati. Vidste du for eksempel at tre ud af fire pædagoger og pædagogiske ledere i Danmark mener, at de bruger for meget tid på praktiske opgaver, administration og dokumentation, som ikke tjener noget pædagogisk formål?¹

Jeg vil rydde op i bureaukratiet på alle områder, uanset om vi taler om hjemmeplejen, børne- og ungeområdet, handicap, byggesagsbehandling, og så videre. Borgerne skal have det maksimale ud af den velfærd og service, kommunen stiller til rådighed, og de ansatte skal have mulighed, plads og rum til at bruge deres faglighed, så de kan arbejde under nogle vilkår, der ikke begrænser dem i at gøre en positiv forskel for den enkelte borger. 

¹ Berlingske, 16. april 2016

Christopher Trung
Byrådsmedlem, Det Konservative Folkeparti

Sådan vil christopher trung fjerne unødigt bureaukrati

“Sammen med de gode kollegaer jeg har i Det Konservative Folkeparti, vil jeg arbejde for at reducere bureaukratiet.
Jeg selv har en plan, der indebærer at vi giver ordet og tilliden til kommunens ansatte, for at komme ind på hvilke rammer vi politisk kan ændre på for at reducere bøvl og bureaukrati.” – Christopher Trung

Christopher Trungs 3 trins plan:
christrung

Trin 1: Indsaml

Kommunens ansatte, borgere og andre interesserede bydes til at sende indspark ind til hvad der er oplevet som unødigt bureaukrati eller bøvlede.

Trin 2: Analyser

Kommunens ansatte bliver budt ind til frivilligt at medvirke i små arbejdsgrupper, der skal gennemgå de input der er kommet på deres område.

Slagelse Rådhus

Trin 3: Ryd op

Bureaukrati der skal ændres af Byrådet, bliver behandlet i Byrådet. Bureaukrati som de ansatte selv kan ændre, får de selv ændret på. Bøvlede procedurer som ikke kan ændres på grund af lovgivning, bliver sendt ind som indspark til Folketinget.

Lidt om Christopher Trung

Christopher Trung havde aldrig forestillet sig at blive politiker.

Som pårørende oplevede han dog hvordan tiden til den nære velfærd gradvist blev overtaget af bureaukrati og kassetænkning.

Derfor stillede Christopher op til byrådet for Venstre i år 2017, som nr. 19 på listen, hvor han bragede ind med et flot personligt stemmetal, som Venstres 6. største stemmesluger. 4 år senere genopstillede han for Venstre som nr. 15 på listen. Her sprang han atter listen med 1.304 personlige stemmer, som Venstres tredje største stemmesluger. Christopher Trung havde imidlertidig modnet sig politisk gennem årene, og i sin loyalitet overfor sine vælgere og de løfter han har givet, trådte han ind i Det Konservative Folkeparti umiddelbart efter valget. Han pegede dog stadig på Venstres spidskandidat som borgmester, da han havde lovet vælgerne det.

Siden da har han bevist sit værd som en stædig beskytter af individets retssikkerhed og frihed, og som en stærk repræsentant for borgerne i Slagelse Kommune.

28-årige Christopher Trung arbejder til daglig som softwareudvikler, med snart 8 års erhvervserfaring, ved siden af hvervet som politiker. Det skyldes at han gerne vil undgå at blive økonomisk afhængig af at blive genvalgt. 

Han bor i Slagelse og er boligejer.

Christopher Trung har brug for din mening

“Du er meget velkommen til at kontakte mig, med hvad du har på hjertet. Jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald.” – Christopher Trung

 

Kontaktoplysninger