“Flere billige lejligheder til leje i Slagelse – Ja tak!”

Ja til flere boliger

Byrådsmedlem Christopher Trung kæmper for flere billige studieboliger, lejligheder og boliger i Slagelse Kommune. 

Som noget af det seneste var han med til at vedtage at der følges op på et samarbejde med boligorganisationerne om etablering af flere billige boliger. 

Det skal se på et plan hvor der tages hensyn til omkringliggende boligejere, og samtidig tager hensyn til behovet for udvidelse af boligmassen. 

Ønsker du også at der fortsat skal arbejdes for flere lejligheder og boliger i Slagelse Kommune, samt flere studieboliger i Slagelse, der er til at betale?

Så sæt kryds ved Christopher Trung når du skal stemme den 16. november til kommunalvalget. Du finder ham som nr. 15 under liste V på din stemmeseddel.

STEM PÅ CHRISTOPHER TRUNG FRA VENSTRE
Ønsker du også at der arbejdes for flere boliger?
Stem personligt – Sæt kryds ved “Christopher Trung” under liste V på din stemmeseddel!

Bliv skrevet op til en bolig nu

Vælg et boligselskab som du ønsker at blive skrevet op på ventelisten til. Derefter vil et vindue åbne og føre dig til boligselskabets hjemmeside.

Christopher Trung handler på sine holdninger

Som børnenes byrådsmedlem har Christopher Trung et særligt engagement omkring børn og unge i Slagelse Kommune. Han har været med til at starte en børnecafé op på Slagelse Sygehus, låner kørestole ud gratis til børnefamilier med akutte behov, og er med i lektiecaféen på Slagelse Bibliotek. Derudover er han ballonmand, hvor han ofte tager ud til velgørenhedsarrangementer og underholder børnene helt gratis. Han bliver også hyret lejlighedsvis til børnefødselsdage.
Bedre byliv for studerende og unge

“Der skal være endnu bedre rammer for bylivet i Slagelse. Vi skal have et attraktivt og levende ungemiljø med flere caféer, butikker, natklubber, barer og seværdigheder.”

Indfør studieboliggaranti

“En studieboliggaranti vil være med til at sikre at nytilkomne studerende kommer først i køen til en billig og god studiebolig, der er til at betale. På den måe vil vi kunne gøre Slagelse Kommune endnu mere attraktiv som den foretrukne studiekommune på Sjælland.”

Er du også enig i Christopher Trungs holdninger?

stem personligt på Christopher Trung fra Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget den 16. november.
Det er sideordnet opstillet, så det er de personlige stemmer der afgører hvem der kommer ind. Christopher Trung står som nr. 15. på liste V på din stemmeseddel.

Christopher Trung
– DIT UNGE BYRÅDSMEDLEM

Christopher Trung havde aldrig forestillet sig at han skulle være politiker. Som formand for Slagelse Ungeråd, oplevede Christopher hvordan der var alt for lidt inddragelse af unge i de politiske beslutninger, samt politikerne ofte glemte at tænke på mennesket før systemet.

Derfor stillede Christopher op til byrådet for Venstre i år 2017, som nr. 19 på listen, hvor han bragede ind med et flot personligt stemmetal, som Venstres 6. største stemmesluger. 4 år senere genopstillede han for Venstre som nr. 15 på listen. Her sprang han atter listen med 1.304 personlige stemmer, som Venstres tredje største stemmesluger. Christopher Trung havde imidlertidig modnet sig politisk gennem årene, og i sin loyalitet overfor sine vælgere og de løfter han har givet, trådte han ind i Det Konservative Folkeparti umiddelbart efter valget. Han pegede dog stadig på Venstres spidskandidat som borgmester, da han havde lovet vælgerne det.

Siden da har han bevist sit værd som en stædig beskytter af individets retssikkerhed og frihed, og som en stærk repræsentant for borgerne i Slagelse Kommune.

27-årige Christopher Trung arbejder til daglig som softwareudvikler, med snart 8 års erhvervserfaring, ved siden af hvervet som politiker. Det skyldes at han gerne vil undgå at blive økonomisk afhængig af at blive genvalgt.

Han bor i Slagelse og er boligejer.

Christopher Trung har brug for din mening

“Du er meget velkommen til at kontakte mig, med hvad du har på hjertet. Jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald.” – Christopher Trung

 

KontaktoplysningerBliv mindet om at stemme på Christopher Trung

 
Udfyld nedenstående formular med dit navn og dit telefonnummer – så bliver du ringet op af Christopher Trungs kampagnehold en af dagene op til valgdagen.