Bemærk: Dette er en officiel mærkesag til kommunalvalget d. 16. november af byrådskandidat Christopher Trung fra partiet Venstre.

Christopher Trung (V):

“Psykisk sårbare, handicappede, hjemløse og socialt udsatte har krav på ordentlig hjælp!”

Vi skal ikke gå på kompromis med ordentligheden.

“I Slagelse Kommune har vi en masse fantastiske ildsjæle, der gør en enorm forskel for vores socialt udsatte, psykisk sårbare og borgere med handicap. Det er jeg stolt over! Men det halter når det kommer til de rammer, vi politisk har givet til vores frontarbejdere. Vi kan hjælpe. Vi SKAL hjælpe.

Det handler om livskvalitet og om mennesker!

Jeg vil kæmpe for alle de børn, unge og voksne der har det svært. Også dem vi ofte glemmer. Borgerne skal have det maksimale ud af den velfærd og service, kommunen stiller til rådighed, og de ansatte skal have mulighed, plads og rum til at bruge deres faglighed, så de kan arbejde under nogle vilkår, der ikke begrænser dem i at gøre en positiv forskel for den enkelte borger.

Hvis du ønsker en stemme i Slagelse Byråd, der både i handling og holdning kæmper for psykisk sårbare, handicappede og socialt udsatte: Så sæt dit kryds ved Christopher Trung fra Venstre.”

Christopher Trung
Byrådsmedlem, Venstre

Støt kampen for større retssikkerhed samt bedre hjælp og støtte

Stem personligt på Christopher Trung fra Venstre til kommunalvalget den 16. november, og del mærkesagen på Facebook.

Få en gratis påmindelse
– bliv ringet op

Få en gratis påmindelse om at stemme på Christopher Trung. Du vil blive ringet op en af dagene op til valget.

Sådan vil christopher trung sikre mere ordentlighed

“Ordentlighed er i lige så høj grad et spørgsmål om en kulturændring, der kræver en politisk ledelse der kan sætte retning. Jeg vil ikke gå på kompromis med ordentligheden og ansvarligheden, som må og skal komme først i forhold til de forpligtelser vi har for samfundets svageste.” – Christopher Trung

Christopher Trungs 3 trins plan:
henvendelse

Gennemsigtighed

"Slagelse Kommune formår slet ikke tilstrækkeligt at gøre borgerne opmærksomme på muligheden for at gøre brug af borgerrådgiveren, der uafhængigt kan hjælpe borgeren med at få klaget over en afgørelse. Det skal der laves om på!"

Kulturændring

"Ingen borgere skal opleve at blive talt ned til af kommunen. Alligevel har 74 familier klaget over det de seneste par år. Uanset hvad der er op og ned, vidner det om en utilfredshed, som vi er nød til at italesætte. Det er vigtigt at sagsbehandleren tror på borgeren."

Slagelse Rådhus

ØKONOMISK PRINCIP

"Der er brug for at indføre et økonomisk princip om at vores lovbestemte forpligtelser over for vores egne borgere med handicap og vores socialt udsatte, aldrig må blive tilsidesat af økonomiske hensyn. For har vi råd til at lade vær?"

Er du også enig i Christopher Trungs plan?

stem personligt på Christopher Trung fra Venstre til kommunalvalget den 16. november.
Det er sideordnet opstillet, så det er de personlige stemmer der afgører hvem der kommer ind. Christopher Trung står som nr. 15. på liste V på din stemmeseddel.

Lidt om Christopher Trung

Christopher Trung havde aldrig forestillet sig at blive politiker.

Som pårørende oplevede han dog hvordan tiden til den nære velfærd gradvist blev overtaget af bureaukrati og kassetænkning.

Derfor stillede Christopher op til byrådet for Venstre i år 2017, hvor han bragede ind med et flot personligt stemmetal.

Siden da har han bevist sit værd som en stædig beskytter af individets retssikkerhed og frihed, og som en stærk repræsentant for borgerne i Slagelse Kommune.

27-årige Christopher Trung arbejder til daglig som softwareudvikler, med snart 8 års erhvervserfaring, ved siden af hvervet som politiker. Det skyldes at han gerne vil undgå at blive økonomisk afhængig af at blive genvalgt. 

Han bor i Slagelse og er boligejer.

Christopher Trung har brug for din mening

“Du er meget velkommen til at kontakte mig, med hvad du har på hjertet. Jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald.” – Christopher Trung

 

KontaktoplysningerBliv mindet om at stemme på Christopher Trung

 
Udfyld nedenstående formular med dit navn og dit telefonnummer – så bliver du ringet op af Christopher Trungs kampagnehold en af dagene op til valgdagen.
    Venstre mener

    “Venstre ønsker lige muligheder for alle – uanset køn, alder, handicap, religion mv. Vi ønsker et mangfoldigt samfund, hvor der er plads til at være den, man er, og et samfund, hvor man kan bidrage med sine evner og kompetencer. Derfor skal handicappede ikke diskrimineres. Indirekte og direkte forskelsbehandling af handicappede er og bliver forkert. Venstre ønsker, at flere mennesker med handicap bliver en del af fællesskabet. Flere skal i uddannelse og i beskæftigelse. Det vil gøre en stor forskel for den enkelte og for samfundet. En bedre livssituation for udsatte og mennesker med handicap er ikke kun et ærinde for Venstres socialpolitik, men også for uddannelses-, beskæftigelses- og sundhedspolitikken.”
    – Uddrag fra Venstres landsdækkende politik

    Støt kampen For bedre retssikkerhed og ordentlighed

    Stem personligt på Christopher Trung fra Venstre til kommunalvalget den 16. november, og del mærkesagen på Facebook.