Nyhed

UgeNyt i Slagelse og lederpris til Christopher Trung

Udgivet den

Forleden i UgeNyt i Slagelse kunne man læse om hvordan Christopher Trung (V) fik tildelt årets lederpris af Lions Club i Slagelse, for sin store frivillige indsats med at gøre en forskel for udsatte børn og unge.

Artikel fra UgeNyt / VDonline.dk i Slagelse

Læs artiklen i UgeNyt her

Opdatering 2019: Christopher Trung er i dag byrådsmedlem i Slagelse Kommune for Venstre.

Christopher udtaler:
Som aktiv ildsjæl i det frivillige foreningsliv siden år 2014, har jeg sat et anerkendelsesværdigt aftryk på livskvaliteten for udsatte børn, unge og voksne i Slagelse Kommune. Tilbage i april 2017 tog jeg initiativ til at starte et mødested i Slagelse for ensomme unge, der også den dag i dag er ganske velbesøgt. Jeg er medstifter af en børnecafé for indlagte børnepatienter, der blev startet op i år 2018. Jeg medvirker desuden i en række andre projekter, der bl.a. hjælper kommunens hjemløse, unge stof- og alkoholmisbrugere og udsatte børnefamilier. Til alt dette kan jeg kun sige tusind, tusind tak for den store anerkendelse.

Læs mere om Christopher her