Nyhed

Mød Slagelse Kommunes unge politiker: Christopher Trung

Udgivet den

Christopher Trung Paulsen (født 6. januar 1994) er en dansk politiker og medlem af Slagelse Byråd for Venstre, valgt ved valget i år 2017. Han bor i Slagelse, og arbejder til daglig som programmør i København.

Om ungdomspolitikeren i Slagelse Kommune

Christopher sidder i Social- og Beskæftigelsesudvalget samt kommunens handicap- og psykiatriudvalg. Han sidder endvidere i opgaveudvalget der har til opgave at rådgive borgmesteren og andre medlemmer af økonomiudvalget om indsatsen mod parallelsamfund.  Derudover er Christopher blevet udpeget til CSU Slagelses bestyrelse af byrådet.
Han har været medlem af Venstre og Venstres Ungdom siden år 2014.

Han sidder desuden i Venstres kredsbestyrelse i Slagelse, og har tidligere siddet i Venstres Ungdom i Slagelses bestyrelse. Endvidere har Christopher siddet i Venstres Ungdoms landsstyrelse, og har været medlem af ungdomsorganisationens aktivitets- og kampagneudvalg, da Venstres Ungdom vandt skolevalget tilbage i år 2017.

Christopher beskrives på Venstre i Slagelses hjemmeside som en af de førende fortalere for saglighed, frihed og ordentlighed, blandt de 31 medlemmer af Slagelse Byråd. Med et brag af en valgkamp frem mod valget i 2017, sprang han opstillingslisten for Venstre med hele 13 pladser på valgdagen, og rykkede direkte ind i byrådet som mandat nr. 15. Trods sin unge alder, har 25-årige Christopher alligevel mere end 5 års erhvervserfaring. Derudover har han mere end 4 års erfaring med lokal foreningsledelse i en af Danmarks største humanitære ungdomsorganisationer. Udover at være politiker og IT-udvikler, spiller Christopher en central frivillig lederrolle i flere humanitære projekter, der gennem frivillighed gør en stor forskel for udsatte børn, unge og voksne i Slagelse Kommune. En rolle og en indsats, som Christopher også har fået stor anerkendelse for, bl.a. som modtager af Lions Lederpris 2017.

Privatliv som lokal politiker i Slagelse

Christopher bor i Slagelse by. Han er delvist vokset op ude ved Kelstrup Strand, og delvist vokset op i bymidten. En del af hans barndom fandt sted i Korsør, hvor en stor del af hans mors side af familien bor. Christopher har bl.a. gået på Dyhrs Skole, Freja Skolen (en Rudolf Steiner skole) og Rosenkilde Skole, og har studeret en 3-årig IT-rettet uddannelse i Odense på Tietgenskolen ved navn AspIT.

Som aktiv ildsjæl i det frivillige foreningsliv siden år 2014, har Christopher sat et anerkendelsesværdigt aftryk på livskvaliteten for udsatte børn, unge og voksne i Slagelse Kommune. Tilbage i april 2017 tog Christopher initiativ til at starte et mødested i Slagelse for ensomme unge, der også den dag i dag er ganske velbesøgt. Han medvirker desuden i en række andre projekter, der bl.a. hjælper kommunens hjemløse, unge stof- og alkoholmisbrugere og udsatte børnefamilier.