Nyhed

Se billederne: På Sjællandsfestivalen 2019 med politikeren Christopher Trung

Udgivet den

Sjællandsfestivalen 2019 med Christopher Trung

I år har jeg haft den store fornøjelse af at opleve Sjællandsfestivalen 2019. Sjællandsfestivalen er en lukket musikfestival for mennesker med fysiske og/eller psykiske handicap.  Jeg sidder i udvalget der har med handicapområdet at gøre, og i den forbindelse havde jeg og nogle andre byrådskolleger fået stillet nogle billetter til rådighed.

Læs artiklen: Mød Slagelse Kommunes unge politiker – Christopher Trung

Sunshine Band på Sjællandsfestivalen

Jeg havde blandt andet fornøjelsen af at hilse på en af mine gamle venner, Samuel, der i dag er en del af Sunshine Band. Bandet er sammensat af en gruppe meget forskellige mennesker med meget forskellige udfordringer, som dog alle har en fælles glæde ved- og interesse for musikken som udtryksform.

Tak til alle på festivalen for en fantastisk oplevelse med musikglæde, livsglæde og masser af smil. Og så fik jeg taget nogle billeder, som jeg naturligvis har fået lov til at tage af servicecenteret.

Klik på billederne fra Sjællandsfestivalen nedenfor for at se dem