Nyhed

Folkemødet beriget af Slagelsepolitikere

Udgivet den
Slagelses byrådsmedlem Christopher Trung på Folkemødet 2019 på Bornholm

Af Christopher Trung (V), byrådsmedlem for Venstre i Slagelse Kommune

En gruppe af Slagelse Kommunes byrådspolitikere har de seneste dage været på Bornholm, for at deltage i Folkemødet 2019.
Blandt byrådspolitikerne finder du undertegnet, som har haft fornøjelsen af at deltage i flere debatter.

Jeg var blandt andet med i en rigtig god paneldebat med Lisbeth Zornig, om hvordan vi får flere unge ledige ind i det arbejdende fællesskab. Debatten var arrangeret af Code Of Care, der gør et godt stykke arbejde for at få flere virksomheder til at tage socialt ansvar. Jeg har også deltaget i en paneldebat om hvordan vi får flere socialt udsatte ind på arbejdsmarkedet. Det har været utrolig spændende og berigende.

Det gav også rigtig meget at være med i en debat hos SAND – de hjemløses landsorganisation, hvor vi diskuterede hvordan vi kunne gøre systemet mere fleksibelt – så der ikke var nogen der faldt ned mellem to stole. Jeg har fået en masse input, som jeg tager med i mit politiske arbejde.

Øvrige deltagende medlemmer fra Slagelse Byråd

Udover jeg selv, deltog Knud Vincents (V), Palle Kristiansen (O), Henrik Brodersen (O), Unnie Oldenburg (A), Sofie Janning (A), Ali Yavuz (A), Lis Tribler (A), Jimmi Jørgensen (A), Villum Christensen (I), Jørgen Grúner (F) og Helle Blak (F).

Folkemødet er et politisk arrangement, opfundet af Bertel Haarder (V), der har fundet sted siden 2011 i Allinge på Bornholm i fire dage i midten af juni. Formålet er at samle alle interessegrupper og enkeltpersoner med interesse for demokrati på tværs af politiske partier og holdninger. Det sker gennem uformelle samtaler, taler og møder.