Nyhed

Derfor rammer gavekort på 3,7 mio. kr. skævt i Slagelse Kommune

Udgivet den
Bemærk: Dette indlæg er udgivet før den 20. november 2021, hvilket er før hvor Christopher Trung endeligt besluttede at træde ind i Det Konservative Folkeparti fra Venstre af.
Opdateret kl. 20:35. Et flertal i Slagelse Byråd har valgt at give 3,7 millioner kr. til gavekort, i stedet for at lytte til medarbejderne og styrke arbejdsvilkårene, f.eks. gennem flere kollegaer eller på anden vis skabe bedre arbejdsvilkår. Fra Det Konservative Folkeparti har vi markeret os klart med et ønske om at der prioriteres i driften for bedre arbejdsvilkår.

Det er skævt af flere årsager: 
  • Der var så meget andet man kunne bruge pengene på, som kunne skabe bedre arbejdsvilkår for de ansatte. Eksempelvis på flere kollegaer, at man løste nogle af de udfordringer som vores frontpersonale slås med i hverdagen, eller noget helt tredje.
  • De ansatte kan kun bruge gavekortet i virksomheder, som er medlem af en af erhvervsforeningerne. Det tangerer til at man så presser virksomhederne til at vælge en organisation.
  • Mange små virksomheder er ikke nødvendigvis medlem af en af erhvervsforeningerne, og derfor vil den hjælp man antager vil komme til virksomhederne, ikke lande hos disse.
  • Vi står i en økonomisk krise, hvor rigtig mange har mistet deres levebrød, hvor mange må dreje nøglen om, at man så som kommune vælger at give alle offentligt ansatte et gavekort. Det er et helt skævt signal at sende.
 
Jeg hører fra flere der er uforstående for beslutningen. Og det er både offentligt ansatte i fronten og ikke-offentligt ansatte som jeg hører fra.
Hvad mener du om beslutningen?

Deltag i debatten nedenfor!