Høringer i Slagelse Kommune

Her finder du en liste over aktive høringer i Slagelse Kommune.
Klik på overskrifterne for at se flere oplysninger om den enkelte høring.

Høring Beskrivelse
Forannoncering af miljøgodkendelse, Boeslunde Byvej 70, 4242 Boeslunde På ejendommen Boeslunde Byvej 70, 4242 Boeslunde er der en eksisterende slagtesvineproduktion. Ejendommen ønskes godkendt efter den nye husdyrbrugslov.
Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 2 Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021 at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.
Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 3 Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021, at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.
Forslag til lokalplan nr. 1212 - Boligbebyggelse på Fladsken 15 Offentlig høring af forslag til lokalplan nr. 1212
Høring af skitseforslag til Fribussen 2.0 Erhvervs- og Teknikudvalget har på møde 1. februar 2021 besluttet at sende 3 skitseforslag i høring til Fribus 2.0, der skal køre i området syd for Slagelse.

Forannoncering af miljøgodkendelse, Boeslunde Byvej 70, 4242 Boeslunde

På ejendommen Boeslunde Byvej 70, 4242 Boeslunde er der en eksisterende slagtesvineproduktion. Ejendommen ønskes godkendt efter den nye husdyrbrugslov.

Læs mere  

Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 2

Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021 at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.

Læs mere  

Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 3

Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021, at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.

Læs mere  

Forslag til lokalplan nr. 1212 - Boligbebyggelse på Fladsken 15

Offentlig høring af forslag til lokalplan nr. 1212

Læs mere  

Høring af skitseforslag til Fribussen 2.0

Erhvervs- og Teknikudvalget har på møde 1. februar 2021 besluttet at sende 3 skitseforslag i høring til Fribus 2.0, der skal køre i området syd for Slagelse.

Læs mere