Høringer i Slagelse Kommune

Her finder du en liste over aktive høringer i Slagelse Kommune.
Klik på overskrifterne for at se flere oplysninger om den enkelte høring.

Høring Beskrivelse
Flytning af grøfter langs Rosenkildevej og Valmuevej Rosenkildevej og Valmuevej skal udvides og derfor skal grøfterne langs vejene flyttes. Desuden er der planlagt en række nye vejgrøfter.
Forslag til Risikostyringsplan for Korsør Slagelse Byråd har 1. marts 2021 vedtaget at sende forslag til Risikostyringsplan for Korsør i seks måneders offentlig høring
Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 2 Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021 at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.
Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 3 Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021, at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.
Forslag til lokalplan nr. 1212 - Boligbebyggelse på Fladsken 15 Offentlig høring af forslag til lokalplan nr. 1212
Høring af skitseforslag til Fribussen 2.0 Erhvervs- og Teknikudvalget har på møde 1. februar 2021 besluttet at sende 3 skitseforslag i høring til Fribus 2.0, der skal køre i området syd for Slagelse.
Kommuneplantillæg nr. 56 - Udvidelse af HF & VUC Klar, Slagelse Slagelse Kommune indkalder idéer og forslag til planlægning af en udvidelse af HF & VUC Klar, Slagelse

Flytning af grøfter langs Rosenkildevej og Valmuevej

Rosenkildevej og Valmuevej skal udvides og derfor skal grøfterne langs vejene flyttes. Desuden er der planlagt en række nye vejgrøfter.

Læs mere  

Forslag til Risikostyringsplan for Korsør

Slagelse Byråd har 1. marts 2021 vedtaget at sende forslag til Risikostyringsplan for Korsør i seks måneders offentlig høring

Læs mere  

Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 2

Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021 at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.

Læs mere  

Forslag til et kystbeskyttelsesprojekt for Område 3

Miljø- Plan- og Landdistriktsudvalget vedtog 1. februar 2021, at forslaget til et kystbeskyttelsesprojekt, bidragsfordeling og digelagets vedtægt sendes i fornyet høring sammen med udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt.

Læs mere  

Forslag til lokalplan nr. 1212 - Boligbebyggelse på Fladsken 15

Offentlig høring af forslag til lokalplan nr. 1212

Læs mere  

Høring af skitseforslag til Fribussen 2.0

Erhvervs- og Teknikudvalget har på møde 1. februar 2021 besluttet at sende 3 skitseforslag i høring til Fribus 2.0, der skal køre i området syd for Slagelse.

Læs mere  

Kommuneplantillæg nr. 56 - Udvidelse af HF & VUC Klar, Slagelse

Slagelse Kommune indkalder idéer og forslag til planlægning af en udvidelse af HF & VUC Klar, Slagelse

Læs mere