Tilflytter til Slagelse? Velkommen!

Velkommen som tilflytter til vores skønne by i vores dejlige kommune! Med denne startpakke i form af en artikel vil jeg gerne byde dig velkommen og være behjælpelig med informationer om de mange muligheder der er i Slagelse, for at sikre dig en så god tilflytning som muligt.

Mit navn er Christopher Trung, og jeg er medlem af byrådet. Slagelse er Vestsjællands største handelsby med sjove aktiviteter og oplevelser for hele familien, og jeg er sikker på at I som tilflytter vil finde jer godt til rette. Husk du også kan læse tilflyttermagasinet, som jeg har lagt nederst på denne side.

Få overblik over seværdigheder i Slagelse

Klik her for at gå til et overblik over nogle af de mange oplevelser, seværdigheder, spisesteder mv. du kan finde i Slagelse.

Oplev Slagelse

Jeg vil klart anbefale dig at følge Facebook-siden Min Kultur - i Slagelse Kommune, hvor du bl.a. finder begivenheder og inspiration i området.


Hvis du er på Facebook, vil jeg også anbefale dig at blive medlem af den lokale by-facebookgruppe, 4200 Slagelse. Der er over 19.000 medlemmer.


Til sidst, hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med, så er I velkomne til at kontakte mig på 21 40 80 28 eller over Facebook. I kan naturligvis også sende mig en e-mail på trung@slagelse.dk.

Jeg håber at I falder rigtig godt til i Slagelse!

De bedste hilsner
Christopher Trung

Christopher Trung Paulsen

Christopher Trung Paulsen

  21 40 80 28
  trung@slagelse.dk