Vielse ved Slagelse Rådhus

Borgerlig vielse – hvor end I ønsker!

Siden år 2018 har byrådsmedlem og giftefoged Christopher Trung foretaget et utal af borgerlige vielser rundt omkring på Sjælland. Han har blandt andet været med til overraskelsesbryllupper, vielser indendørs, udendørs, i hjemmet, på rådhuset og meget andet.

Han er kendt for gøre meget ud af at gøre vielsestalen personlig for parret, ligesom han er  yderst fleksibel med hvordan parret ønsker at vielsen skal foregå. Eksempelvis har han været med til flere overraskelsesbryllupper, under dække som ballonmand eller fotograf til en barnedåb eller lignende.  

Hvis man til lige før og efter vielsen ikke har mulighed for at hyre en fotograf, tilbyder Christopher Trung endda omkostningsfrit at tage billeder, idet han er en yderst erfaren fotograf, der dog ikke arbejder med det på fuldtid. 

Vær opmærksom at Christopher Trung kun undtagelsesvist foretager vielser af par, der hverken bor i Slagelse Kommune og ej heller skal holde deres bryllup inden for Slagelse Kommune geografiske afgrænsning. Da hvervet som giftefoged er frivilligt, kræver det naturligvis at det kan lade sig gøre på den dato I forespørger. 

Hvis I har et ønske om at Christopher Trung foretager jeres vielse, så tøv ikke med at kontakte ham via e-mail trung@slagelse.dk eller telefon 21 40 80 28. 

Det anbefales at I tager kontakt senest to måneder inden vielsen skal finde sted.

Her er et udpluk til inspiration på hvad Christopher Trung tidligere har været med til af vielser:

  • Overraskelsesbryllup – Under dække som ballonmand til barnedåb.
  • Vielser på engelsk
  • “Harry Potter”-bryllup, med “Harry Potter”-inspireret vielsestale (dog uden brug af citater fra Snape)
  • Overraskelsesbryllup – Til barnedåb under dække som fotograf.
  • Overraskelsesbryllup – Under dække som svigersøn til fødselsdag
  • “Efter-vielser”-vielser, hvor parret tidligere havde fået en lille vielse under COVID-19, men senere vil holde et større bryllup. 
Vielse ved Slagelse Rådhus