Bliv viet i det fri

Borgerlig vielse i det fri, i haven eller i hjemmet i Slagelse Kommune.

Hvis du og din partner ønsker at blive viet udenfor eller i hjemmet, så kan jeg måske hjælpe dig. Siden år 2018 har jeg løbende viet par forskellige steder her i Slagelse Kommune, både til overraskelsesbryllupper, indendørs, udendørs, i hjemmet og på rådhuset.

Hvis du og din partner vil vies under særlige omstændigheder eller anledninger, kan jeg tilbyde forskellige muligheder I kan bringe i spil til at sikre den helt perfekte dag for jer.

Se videoen om proceduren for at blive viet.



Jeg kan tilbyde forskellige tiltag i forbindelse med vielsen:
  • Overraskelsesbryllup - hvor jeg kan komme "undercover" som gæst, ballonmand, fotograf eller andet efter aftale.
  • Hvis I ønsker et tillæg til vielsesritualet, hvor jeg siger nogle bevingede ord inden vielsen, for på den måde at personliggøre optakten til vielsesritualet.
  • Fotografering før og efter selve vielsen
  • Højopløsnings-videooptagelse af vielsen
  • Hvad vi ellers kan finde på
Disse tiltag skal dog aftales forinden vielsen og i god tid. Men det er gratis.
(Ved fotografering eller videooptagelse er det et krav at det er inden for Slagelse Kommune af hensyn til transport af udstyr)

Skriv til mig på trung@slagelse.dk
- eller ring til mig på 21 40 80 28.

OBS: Det er en god idé at ringe til mig eller skrive til mig om jeres tanker, mindst 2 måneder før, af hensyn til planlægningen i min kalender. Der tages COVID-19 hensyn, heriblandt at der er afstand mellem giftefoged og andre.

Om giftefogeden

Mit navn er Christopher Trung. Jeg er medlem af Slagelse Byråd for Venstre, valgt ind ved valget i år 2017. Dertil er jeg giftefoged, hvilket giver mig mulighed for at vie jer. Til daglig arbejder jeg som softwareudvikler, hvortil jeg har en række forskellige hobbyer, heriblandt som fotograf, ballonmand og foreningsmand.
Læs mere om mig her