bryllup1
Vielse ved Slagelse Rådhus

Bliv borgerligt viet

Og få den vielse I drømmer om.*

Siden år 2018 har byrådsmedlem og giftefoged Christopher Trung foretaget et utal af borgerlige vielser rundt omkring på Sjælland. Billederne du ser her, er billeder han har taget ved de bryllupper hvor han har viet parret. 

Han har blandt andet været med til overraskelsesbryllupper, vielser indendørs, udendørs, i hjemmet, på rådhuset og meget andet.

Han er kendt for gøre meget ud af at gøre vielsestalen personlig for parret, ligesom han er  yderst fleksibel med hvordan parret ønsker at vielsen skal foregå. Eksempelvis har han været med til flere overraskelsesbryllupper, under dække som ballonmand eller fotograf til en barnedåb eller lignende.

Mere end

0
ægtepar kan ikke tage fejl

Super-romantisk vielse ved stranden til aftensolen? Storslået bryllup på herregården, eller måske et overraskelsesbryllup til den årlige familieturnering i padeltennis?  

Christopher Trung har prøvet det hele. 

 

Vær opmærksom at Christopher Trung kun undtagelsesvist foretager vielser af par, der hverken bor i Slagelse Kommune og ej heller skal holde deres bryllup inden for Slagelse Kommune geografiske afgrænsning. Da hvervet som giftefoged er frivilligt, kræver det naturligvis at det kan lade sig gøre på den dato I forespørger. 

Hvis I har et ønske om at Christopher Trung foretager jeres vielse, så tøv ikke med at kontakte ham via e-mail trung@slagelse.dk eller telefon 21 40 80 28. 

Det anbefales at I tager kontakt senest to måneder inden vielsen skal finde sted.

*Vielsen skal selvfølgelig overholde den til hver en tid gældende dansk lovgivning. Ved vielser i udlandet skal loven i det pågældende land også følges.
Christopher Trung - Byrådsmedlem for Radikale Venstre

Her er et udpluk til inspiration på hvad Christopher Trung tidligere har været med til af vielser:

  • Overraskelsesbryllup – Under dække som ballonmand til barnedåb.
  • Vielser på engelsk
  • “Harry Potter”-bryllup, med “Harry Potter”-inspireret vielsestale (dog uden brug af citater fra Snape)
  • Overraskelsesbryllup – Til barnedåb under dække som fotograf.
  • “Efter-vielser”-vielser, hvor parret tidligere havde fået en lille vielse under COVID-19, men senere vil holde et større bryllup. 
bryllup1
Vielse ved Slagelse Rådhus